Chat with us, powered by LiveChat

Alles over Justiz

Onafhankelijkheid

Natuurlijk is het belangrijk dat jij kiest voor een letselschadeadvocaat of letselschade-expert die onafhankelijk is. Hij of zij moet immers jouw belangen zo goed mogelijk kunnen verdedigen. Justiz is een onafhankelijk werkend letselschadebureau. Wij zijn niet verbonden aan verzekeraars of andere partijen. Wij treden alleen op voor particuliere letselschadeslachtoffers.

Deskundigheid

Bij Justiz werken alleen letselschadespecialisten met een jarenlange ervaring en experts die voldoende juridische kennis en expertise hebben opgebouwd in het letselschaderecht. Al onze specialisten zijn ingeschreven in het register van het NIVRE en/of hebben een gespecialiseerde opleiding op het gebied van letselschade gevolgd.​

register_letselschade

Hoog niveau advocaten en juristen

In de praktijk is het soms schrikken met welk gebrek aan ervaring en kennis letselschadeslachtoffers worden bijgestaan. Hierdoor zijn er veel slachtoffers die een lagere schadevergoeding krijgen dan waar ze recht op hebben. Dit terwijl de juridische bijstand door een goed opgeleide en ervaren letselschade advocaat of letselschade-expert al vele malen het tegenovergestelde heeft aangetoond.

teamfoto_bank_web

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat een gedegen opleiding en jarenlange ervaring de basisvoorwaarde is om voor jou het maximale resultaat te bereiken. Om te waarborgen dat je van ons goede en deskundige rechtsbijstand krijgt, voldoen al onze experts en de advocaten met wie wij samenwerken aan de ervarings- en opleidingseisen van het Register Letselschade of de LSA (Vereniging van Letselschade Advocaten). Hierdoor weten wij zeker dat jij op het juiste niveau wordt bijgestaan en dat voor jou het beste resultaat wordt behaald.

Letselschade opgelopen?

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.