Chat with us, powered by LiveChat

Vacature Secretaresse – 24 tot 32 uur per week [GESLOTEN]

 In Vacatures

Justiz Letselschade B.V.

Justiz Letselschade werd in 2016 opgericht. Sindsdien is ons kantoor uitgegroeid tot een team van zeven enthousiaste medewerkers. Vijf van ons zijn actief als letselschade-experts en juristen. Twee van de medewerkers verzorgen de administratie en het secretariaat.

Onze experts zijn allemaal aangesloten bij het NIVRE en / of het NIS. Ook is Justiz Letselschade geregistreerd in het Register Letselschade. Dat is hét overkoepelend kwaliteitsregister voor professionele dienstverleners in letselschadezaken.

Justiz heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Eindhoven en Maastricht. Door verspreiding in het land kunnen wij een landelijke dekking van onze dienstverlening waarmaken. Omdat elke expert een overzichtelijk dossierbestand beheert, kunnen wij een persoonlijke en betrokken dienstverlening aanbieden en waarmaken.

Onze missie

Bij Justiz draait alles – zoals de naam het al zegt – om gerechtigheid. Wij zorgen ervoor dat mensen die geraakt zijn door een letselschade met de juiste adviezen worden bijgestaan. Dit doen we door een betrokken, betrouwbare, deskundige en dienstbare aanpak. Bij Justiz zijn we allemaal mensen-mensen en daarom proberen we ons steeds zoveel mogelijk te verplaatsen in wat onze cliënten nodig hebben. We helpen mensen om er beter uit te komen met hun recht en hun herstel. Dat is onze passie en onze missie bij elke letselschadezaak die op ons pad komt!

Website

Bekijk onze website: www.justiz.nl voor meer informatie over ons bedrijf.

Profiel / functiebeschrijving

Ter versterking en ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, bevlogen secretaresse die van wanten weet en zich herkent in onze missie.

We zoeken een zelfstandig werkende collega die voor ca. 24 tot 32 uur per week beschikbaar is. Onze voorkeur gaat uit naar een secretaresse die de mogelijkheid en wens heeft om (voornamelijk) vanuit huis te werken. We hebben iemand nodig die representatief is aan de telefoon en een dienstbare, klantvriendelijke en betrokken houding heeft in verband met de secretariële ondersteuning van onze letselschade cliënten en onze experts.

Een goede beheersing van Nederlandse schrijftaal en typevaardigheid zijn belangrijk, net als het vlot kunnen omgaan met programma’s als Outlook, Word en eventueel met Excel enz. Accuratesse is een must. Affiniteit met de juridische wereld en met letselschade is een pré.

We bieden een marktconform+ salaris en doorgroeimogelijkheden (eventueel ook in het letselschadevak zelf).

Sollicitaties

Wanneer je jezelf herkent in dit profiel, dan vragen je om jouw sollicitatiebrief met C.V. vóór 1 september 2019 aan ons op te sturen.

Ook als je nog geen specifieke ervaring hebt opgedaan, maar wel verwacht dat je na een gedegen inwerkperiode je mannetje kunt staan, is jouw sollicitatie zeker welkom. Jouw sollicitatiebrief en C.V. kun je sturen naar info@justiz.nl.

Vragen

Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen of wil je meer informatie? Neem dat contact op met collega Mark Behlau. Hij is bereikbaar op: 06 – 11 24 37 02. Zijn e-mailadres is: m.behlau@justiz.nl.

Recent Posts