WIE ZIJN WIJ

Betrokken. Betrouwbaar. Deskundig en dienstbaar.

 

Onze missie

"U helpen om er beter uit te komen met uw recht & uw herstel."

Hoe verwezenlijken wij onze missie?

Focus

De focus bij Justiz is gericht op het recht en het herstel van onze cliënten. Wij spannen ons daarom in voor:
 • een zo goed mogelijk gefaciliteerd herstelproces door waar nodig adequate zorg en praktische hulp te regelen via de aansprakelijke partij;
 • een zo goed en zo snel mogelijk herstel van uw zelfredzaamheid zodat u de touwtjes weer zo snel mogelijk volledig in handen krijgt;
 • een transparant letselschaderegelingsproces met vlotte en begrijpelijke communicatie;
 • een zo harmonieus mogelijk verlopend schaderegelingstraject zonder langdurige en ingewikkelde discussies;
 • goede, duidelijke en praktische adviezen in elke fase van de schaderegeling;
 • maximale service gerichtheid met feedback en beoordelingsmomenten gedurende het proces.
 

Kernwaarden

Ter ondersteuning van onze missie en focus staan bij Justiz de volgende kernwaarden hoog in het vaandel​:
 • rechtvaardigheid (vandaar de naam Justiz);
 • integriteit (eerlijkheid en oprechtheid);
 • betrokkenheid (inlevingsvermogen, begrip, empathie en medemenselijkheid);
 • vriendelijkheid;
 • behulpzaamheid.
kernwaarden

Onafhankelijk en deskundig

Onafhankelijkheid

Natuurlijk is het belangrijk dat u kiest voor een letselschadeadvocaat of letselschadespecialist die onafhankelijk is. Hij of zij moet immers uw belangen zo goed mogelijk kunnen verdedigen. Justiz is een onafhankelijk werkend letselschadebureau. Wij zijn niet verbonden aan verzekeraars of andere partijen. Wij treden alleen op voor particuliere letselschadeslachtoffers.

Deskundigheid

Bij Justiz werken alleen letselschadespecialisten met een jarenlange ervaring en specialisten die voldoende juridische kennis en expertise hebben opgebouwd in het letselschaderecht. Al onze specialisten zijn ingeschreven in het register van het NIVRE en/of hebben een gespecialiseerde opleiding op het gebied van letselschade gevolgd.​

Register Letselschade

Justiz Letselschade is per 1 januari 2017 ingeschreven in het Register Letselschade. Het Register Letselschade is hét overkoepelend kwaliteitsregister voor professionele dienstverleners in letselschadezaken. Wij conformeren ons aan de kwaliteitseisen van het Register Letselschade. Ook onderschrijven wij de Gedragscodes GBL en GOMA en hebben ons gecommitteerd om de De Letselschade Richtlijnen van De Letselschade Raad na te leven.
register letselschade logo  

Letselschade-expert mr. Chantal van den Berg

Letselschade-expert mr. Chantal van den Berg
Chantal van den Berg heeft zich tijdens haar rechtenstudie gespecialiseerd in het gezondheidsrecht. Zij is sinds 2012 werkzaam in de branche en heeft zich als belangenbehartiger verder gespecialiseerd in letselschadezaken. Dat zijn bijvoorbeeld zaken in verband met een verkeersongeval, een medische fout, een bedrijfsongeval of een ongeval door een dier (bijvoorbeeld een hondenbeet). Chantal heeft bijna vijf jaar bij Klaverblad Rechtsbijstand gewerkt als letselschadejurist en is sinds 1 februari 2018 in dienst bij Justiz Letselschade. Chantal maakt zich er sterk voor dat uw belang altijd voorop staat. Zij probeert zich daarom in uw situatie te verplaatsen. Het analyseren van juridische problemen, het schrijven van adviezen en het voeren van onderhandelingen, pakt zij met beide handen aan. Ook het persoonlijke contact vindt zij belangrijk. Ze komt daarom graag bij u op bezoek om uw zaak persoonlijk met u te bespreken.

Chantal over Justiz:

“Justiz is een bedrijf waar alleen juristen werken die allemaal handelen vanuit hun passie. Er wordt gehandeld volgens het motto: “Hoe zou ik willen dat deze zaak behandeld werd als het mijzelf of een familielid betrof?” Dat maakt dat elke zaak steeds met gedrevenheid wordt aangepakt. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten zich geen zorgen hoeven te maken over hun letselschadezaak. Bij mij staat hun herstel voorop. Ik zie het als mijn taak om de belangen van mijn cliënten zo goed mogelijk te behartigen en de discussie met de wederpartij te voeren. In sommige zaken vergt dat een stevige aanpak en in andere zaken een heleboel geduld. Ik zal altijd door het vuur gaan voor mijn cliënten; tegelijk krijgen zij van mij ook een realistisch beeld van hun zaak.”

Letselschade-expert mr. Mark Behlau

Mark Behlau is sinds 2007 werkzaam in de letselschadebranche. Na afronding van zijn rechtenopleiding aan de Universiteit van Nijmegen is hij gaan werken bij een grote rechtsbijstandverzekeraar. Na meerdere functies bij deze verzekeraar te hebben vervuld, heeft hij besloten om de overstap te maken naar Justiz. Mark is vanaf januari 2018 werkzaam bij Justiz. Mark heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in letselschadezaken waarin sprake is van (middel)zwaar letsel. Hij staat clienten bij die het slachtoffer zijn geworden van onder meer verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische missers en tevens in overlijdenskwesties. Mark komt van origine uit Limburg, maar is inmiddels woonachtig in Eindhoven. In zijn dagelijks leven sport en reist hij graag en onderneemt hij veel met zijn familie.

Mark over Justiz:

"De visie van Justiz op de letselschaderegeling sprak mij meteen aan. Veel kantoren in de letselschadebranche spreken over laagdrempeligheid, klachtgerichtheid en een ‘no-nonsense’ aanpak. Veelal sterke marketingtaal in mijn optiek. Bij Justiz worden deze kernwaarden heel serieus genomen en zijn deze waarden echt verankerd in de bedrijfsvoering. Alle collega’s bij Justiz hebben dezelfde visie en volgen hetzelfde pad" .
Letselschade-expert mr. Mark Behlau

Letselschade-expert ​mr. Zany Hoogendijk-Salatovic

Letselschade-expert ​mr. Zany Hoogendijk-Salatovic
Zany Hoogendijk-Salatovic is sinds 2001 werkzaam als letselschadejurist en vanaf 2017 werkzaam bij Justiz Letselschade. Hiervoor werkte zij als letselschadejurist bij een rechtsbijstandverzekeraar. Doordat Zany ook voor verschillende verzekeraars heeft gewerkt, weet zij als geen ander de juiste strategie te bepalen bij de behandeling van uw letselschadezaak. Persoonlijk contact vindt Zany erg belangrijk. Een letselschadezaak is voor het slachtoffer vaak erg ingrijpend. Een goed contact, goede samenwerking en vertrouwen zijn daarom essentieel. Zany is erg gedreven en stelt het belang van haar cliënten altijd voorop. Zany is gespecialiseerd in aansprakelijkheid op het gebied van personen- en letselschade. Werkgeversaansprakelijkheid, medische aansprakelijkheid en verkeersaansprakelijkheid zijn daarvan voorbeelden. Net als alle andere experts bij Justiz is Zany als register-expert ingeschreven in het NIVRE-register.

Letselschade-expert ​Fabian Hensen

Fabian Hensen is sinds 2006 werkzaam in de verzekeringsbranche. Na enige tijd voor een zorgverzekeraar en een expertisebureau te hebben gewerkt, is hij in 2007 bij Klaverblad Rechtsbijstand te Zoetermeer gaan werken. Hier is hij zich als belangenbehartiger gaan specialiseren in het behandelen van letselschades. Vanaf 2013 is Fabian vervolgens aan het werk gegaan bij Schaderegelingsbureau Rasenberg te 's-Hertogenbosch. Sinds 2016 is Fabian als personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundige werkzaam bij Justiz. Door zijn brede ervaring in de letselschade branche is Fabian perfect in staat om de belangen in een letselschadezaak scherp te stellen. Fabian is een expert in het vinden van maatwerkoplossingen. Fabian staat als register-expert ingeschreven in het NIVRE-register.

Administratief medewerker Eva van Wijngaarden

Eva heeft in het jaar 2000 haar diploma’s Bedrijfsadministratie en Computer-boekhouden behaald. Oorspronkelijk komt Eva uit de scheepvaart, maar na de crisis heeft zij in 2014 de overstap gemaakt naar het verzekeringswezen. Sinds eind 2017 werkt Eva als administratief medewerker bij Justiz Letselschade B.V. Zij is verantwoordelijk voor een gedeelte van de boekhouding.

Eva aan het woord:

“Een administratie bijhouden voelt voor mij als het in elkaar zetten van een puzzel. Sommige stukjes passen vrij eenvoudig, maar soms moet je echt op onderzoek uit om de puzzel kloppend te krijgen, heerlijk vind ik dat! Een andere reden waarom ik het bij Justiz zo naar mijn zin heb, is vanwege de bedrijfscultuur en de manier waarop we als collega’s met elkaar omgaan. Iedereen heeft op zijn/haar eigen manier respect voor de maatschappij en het milieu waarin we leven. Ik ben hier persoonlijk veel mee bezig. Dat ik nu voor een bedrijf kan werken waar het maatschappelijk verantwoord ondernemen op een serieuze manier op de agenda staat, vind ik geweldig.”
Eva van Wijngaarden

Letselschade-expert ​Martijn Stolk

Letselschade-expert ​Martijn Stolk
Martijn Stolk is de oprichter van Justiz en zit al meer dan een decennium in het vak. Na zijn studie Sociaal Juridische Dienstverlening heeft hij zich vanaf 2004 bij Klaverblad Rechtsbijstand Stichting gespecialiseerd tot rechtsbijstand adviseur op het gebied van letselschade. Martijn zette zijn expertise per 2010 in bij SRB Rasenberg B.V. en vanaf 2013 bij Andriessen Expertise B.V., een gerenommeerd expertisebureau in 's-Hertogenbosch. Hier heeft hij zich bovendien als letselschade-expert gespecialiseerd op het gebied van zelfstandigenschade, medische aansprakelijkheid en beroepsziekten. Hij is onder meer gediplomeerd voor de categorie 'Zwaar Letsel' en staat als register-expert ingeschreven in het NIVRE-register.

Secretaresse Monica Uitenbroek

Monica heeft in 2006 de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk afgerond en is vervolgens met de pabo begonnen. Daarna is zij in de kinderopvang gaan werken. Uiteindelijk heeft zij in 2014 de overstap gemaakt naar een administratieve functie bij een letselschadebedrijf in Zoetermeer. Hier heeft zij twee jaar werkervaring opgedaan in het ondersteunen van een team van letselschade-experts. Sinds juli 2018 werkt Monica als secretaresse bij Justiz Letselschade B.V. en ondersteunt zij met veel passie en enthousiasme ons team van letselschade-experts.
Secretaresse Monica Uitenbroek

Wilt u weten wat Justiz voor u kan betekenen?

Heeft u letselschade opgelopen? En wilt u dat wij u verder helpen? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Lees hier over wat Justiz doet voor slachtoffers